Det er med stor glede at Buskerudbyen også i år tilbyr alle innbyggere og alle som jobber i Drammen, Lier, Nedre Eiker, Øvre Eiker og Kongsberg gratis deltakelse i Sykle til jobben. Prosjektleder sykkel, Trond Solem er klar for å bidra til å få flere til å velge en aktiv reisevei, og vi vil ha nettopp deg med i Sykle til jobben. Konkurransen der alle er stjerner. I år, som i fjor, er det to elsykler i lokale premier. 

Nytt av året er at også de som går til jobb er med i trekningen. Du må bo og pendle (helt eller delvis) innad i kommunene i samarbeidet minst to dager i uka i gjennomsnitt for å bli med i trekningen av elsyklene.

All aktivitet er med
I aksjonen kan all aktivitet registreres, om du sykler, går, svømmer, driver med styrketrening, spiller fotball eller går en tur. Alle nasjonale premier er åpne for dette. Påmeldingen har startet, så logg deg på og forbered deg på oppvarming og klargjøring til kampanjestart 19. april: MELD DEG PÅ HER

I fjor var vi nesten 1.800 påmeldte deltakere fra Buskerudby-området. Hvor mange blir vi i år? Start gjerne et lag og få med flere.

Reis smart
Ønsker din bedrift å reise smartere? Kommunene Lier, Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker og Kongsberg, sammen med Buskerudbyen, satser på kollektive og miljøvennlige transportformer. Dette kan bety støtte til bedre sykkelparkering, elsykkelpool, samkjøring, kampanjer eller andre tiltak. Ønsker din bedrift støtte og hjelp til å sette igang et Reis smart prosjekt? Ta kontakt med Trond Solem i Buskerudbyen på post@buskerudbyen.no. 

FOTO: transportsykkel.no