Bli med på Hjemmegym

Å røre på seg er godt både for hode og kropp. Nå har du mulighet til vinne premier i tillegg. Ta en gåtur, tren på stuegulvet eller registrer en annen aktivitet – og bli med i trekningen.

Sykle til jobben-kampanjen er utsatt, men allerede fra 6. april har du mulighet til å registrere aktivitet i det samme systemet for å vinne premier. Vi kaller kampanjen Hjemmegym, men tren i kjeller, på loftet, på elva, i skogen eller langs sykkelveien. Det meste er hjemmegym i dag.

Buskerudbyen spanderer gratis deltagelse for alle som bor eller jobber i Lier, Drammen, Øvre Eiker og Kongsberg.

Du kan melde deg på Hjemmegym/Sykle til jobben HER: 

Viktige hverdagsaktiviteter

Du kan følge digitale fellestreninger som publiseres på Facebook-siden til Sykle til jobben og på Sykletiljobben.no. De kan gjennomføres hjemme, uten utstyr.

Eller kanskje kan du få med deg noen kollegaer på fellestrening over videokonferanse? Men det er også enkelt og effektivt å ta en sykkeltur eller gåtur hjemmefra, eller til og fra jobb. Hverdagsaktivitetene er viktige for å klare dine anbefalte daglige 30 minutter.

All aktivitet teller, og kan registreres.

Lokale premier

Alle som registrerer lokale aktiviteter i kampanjen er med på trekningen av lokalt gavekort på en valgfri sportsbutikk på kr 1000,-. I tillegg trekker vi ut en hovedpremie på sykkelservice for hele familiens sykler i en lokal sykkelbutikk, inkludert sykkellys til alle syklene.

Hovedpremiene nasjonalt er blant annet pulsklokker, joggesko, treningsbriller og Sykle til jobben t-skjorter og buffer. Konkurranser og premier publiseres fortløpende HER: 

Elsykkelbiblioteket låner ut sykler

Ønsker du å prøve elsykkel, kan du låne en sykkel for kun kr 100,- gjennom Elsykkelbiblioteket. Da får du en sykkel med hjem i 12 dager for å prøve. Elsykling er gøy, retter ut motbakker og drar deg gjennom motvind. En tur med elsykkel kan selvsagt også registreres som aktivitet i Hjemmegym.

Hjemmegym varer fra 6. april til 6. mai.

Flere tips til aktiviteter:

Del denne artikkelen: