Bli med på laget – vinn elsykkel

Sykle til jobben 2020 er gratis og for alle. Buskerudbyen gir bort en elsykkel i premie i år også. Bli med!

Kampanjen ble utsatt i år, men 19. mai starter vi opp. Som vanlig spanderer Buskerudbyen gratis deltagelse til alle som bor og jobber i området vårt.

Uansett om du har nesten normal arbeidsdag, sitter på hjemmekontor, er student, pensjonist, uten jobb eller er permittert, kan du være med. Kampanjen er åpen for alle. Det blir lokale og nasjonale premier.

Vinn elsykler

Buskerudbyen gir også i år bort en elsykkel til en heldig aktiv deltaker. Du må registrere minst to såkalte stjerneaktiviteter i uken for å være med i trekningen. Det spiller ingen rolle om du går, sykler eller elsykler. Det viktigste er å være aktiv.

Har du hjemmekontor, kan du kanskje legge inne en tur før du starter? Det gjør deg skjerpet, mer våken og du får luftet tankene.

Frem til 1. juni er det også mulig å vinne en elsykkel som aktiv verver til kampanjen, som arrangeres av Bedriftsidretten. Får du med fem eller flere deltagere er du med i trekningen. Les mer her.

I tillegg er det andre flotte premier.

Elsykkelbiblioteket låner ut sykler

Hva med å benytte muligheten til å teste ut en elsykkel til jobb? Elsykling er gøy, retter ut motbakker og drar deg gjennom motvind. Bor du i Drammen og ønsker å prøve elsykkel for å se om det kan være en løsning for deg, kan du låne en sykkel for kun kr 100,- gjennom Elsykkelbiblioteket hos Greenspeed på Strømsø eller hos Bjørn Myhre Sport i Krokstadelva.

Da får du en elsykkel eller laste-elsykkel, etter eget ønske, med hjem i 12 dager for å prøve. Klikk her for å registrere interesse i å låne en elsykkel fra Elsykkelbiblioteket.

BUA i Lier har også sykler, elsykler og annet treningsutstyr til utlån. Gratis for Liunger. Les mer her.

BUA finnes også på Biblioteket i Øvre Eiker, i Mjøndalen og i Skattkammer Drammen. Disse har forskjellige åpningstider og tilbud.

Trenger du tips til sykkelkjøp eller oversikt over lokale sykkelbutikker med verksted, bruk: Sykkelvelgeren til Buskerudbyen.

Del denne artikkelen: