Få ett piggdekk  – betal for ett

Bli pigg med pigg du også! Sykkelforhandlerne og Buskerudbyen går sammen om å betale ett stykk piggdekk og omlegging til deg som har lyst til å prøve vintersykling.

 

Når kuldegradene kommer, det legger seg is på veiene og det kanskje til og med kommer litt snø, er det mange som parkerer sykkelen for vinteren.

Det er ikke nødvendig.

Gjennom Pigg med pigg-kampanjen sponser sykkelforhandlerne og Buskerudbyen deg med ett gratis piggdekk. Du må selv betale det andre piggdekket, og for eventuelle slitedeler forhandleren anbefaler deg å skifte.

I tillegg får du omlegging og enkel vintersjekk av sykkelen, gratis omlegging tilbake til sommerdekk og vårsjekk. Støtte til piggdekk er maks 1000 kroner.

Målet med kampanjen er å få flere til å erfare at det går helt fint å vintersykle.

«Piggdekk gir godt feste»

–  Jeg vet at mange tenker at det virker litt skummelt å sykle på vinteren. Men med gode piggdekk, lys foran og bak, og varme klær, går det veldig greit å sykle, sier Trond Solem, prosjektleder for sykkel i Buskerudbyen.

Da tenker han også på de dagene hvor isen er så blank og glatt at det oppleves som farlig å gå.

– Med piggdekk får du godt feste. Da er det faktisk enklere å sykle enn å gå, sier Solem.

Partnerne i Buskerudbysamarbeidet har som mål å få flere til å sykle. Tilrettelegging for vintersykling et av tiltakene.

Det er tredje året Buskerudbyen har Pigg med pigg-kampanje sammen med et knippe lokale sykkelforhandlere. I fjor var det 300 syklister som benyttet seg av muligheten til å prøve vintersykling gjennom å få sponset ett dekk.

Her kan du skifte dekk

Årets kampanje gjelder de første 400 som skifter dekk hos følgende forhandlere:

  • Intersport Kongsberg
  • Skalstad Sykkel, Kongsberg
  • Bjørn Myhre Sport, Krokstadelva
  • Tri Sport, Gulskogen
  • Greenspeed, Strømsø
  • Bici & Ski, Strømsø
  • Sykkelhjørnet, Strømsø

Frister:

Skifte til piggdekk og vintersjekk – senest 3. februar 2018.

Vårsjekk og dekkskifte – senest 28. april 2018.

Del denne artikkelen: