Ordfører Bent Inge Bye delte ut gavekort og diplom til representanter fra elevrådet. Fra venstre Miriam Eriksen, Emil Opdahl og Adam Mamadou. Representant fra Buskerudbyen, Trond Solem var også tilstede.

Mjøndalen skole til topps

I år var det veldig jevnt mellom de tre ivrigste skolene i Aktiv på skoleveien, men Mjøndalen skole stakk til slutt av med seieren.

Aktiv på skoleveien er Buskerudbyens egen årlige treukers aksjon med poenggiving for å få skolebarn til å gå eller sykle til og fra skolen.

Med hele 9,67 av 10 mulige poeng stakk Mjøndalen skole av med seieren foran Oddevall skole i Lier, som fikk 9,65 poeng, og Ormåsen skole i Øvre Eiker som fikk 9,63 poeng.

Det var stor stemning da 7. trinn og elevråd på vegne av Mjøndalen skole fikk overrakt gavekort på 5000 kroner og diplom fra ordfører Bent Inge Bye. Han gratulerte med flott innsats og gav uttrykk for at han mente dette var et godt tiltak både for å holde seg i fysisk form og for å spare klimaet for unødig bilkjøring.

Også rektor Thore Ryghseter ved Mjøndalen skole gratulerte elevene med flott innsats og hadde troen på at dette har gitt mersmak blant elevene slik at de vil fortsette å bruke bena eller sykle til skolen også når kampanjeperioden er over.

I kampanjeperioden har 38 skoler i Kongsberg, Øvre Eiker, Nedre Eiker og Lier konkurrert om å bli Buskerudbyens beste skole. Det var 262 klasser med i alt 5600 elever som deltok i konkurransen. Alle barneskolene i Nedre Eiker deltok i år.

Les mer om Aktiv på skoleveien

Del denne artikkelen: