Nytt sykkelhotell ved Hokksund stasjon

Nå kan sykkelen din stå tørt og trygt ved Hokksund stasjon. Sykkelhotell nummer fem i Buskerudbyen har åpnet. Flere er på gang.

For å kunne tilby et mer attraktivt tilbud til reisende som velger sykkel til og fra Hokksund stasjon, er det gjennomført et prosjekt i Buskerudbyen der det tilrettelegges for trygg og sikker parkering av sykler ved stasjonen.

Ved togstasjonen i Hokksund finner du nå et sykkelhotell med plass til 40 sykler som kan plasseres i to høyder. Sykkelhotellet har også fire ladepunkter for el-sykler, samt sykkelpumpe.

Sykkelhotellet er rustet med både applåser og kameraovervåkning for høy sikkerhet, slik at sykkelen din kan stå trygt mens du er på jobb eller skole.

Sykkelhotellet er nå åpent for alle brukere, men det vil være en mer formell åpning og markering av sykkelhotellet i høst.

Her er det allerede sykkelhotell

Flere og bedre pendlerparkeringer er et satsingsområde i Buskerudbyen-samarbeidet. Det er allerede sykkelhotell på plass ved Lier stasjon, Brakerøya, Drammen og Gulskogen. Det vil etter hvert også komme tilsvarende sykkelhotell ved Vestfossen stasjon og Mjøndalen stasjon.

Slik kommer du i gang med å bruke sykkelhotellet

Tilgang til sykkelhotell koster 50 kroner for 30 dager, og betales med appen «Bane NOR Parkering». Appen kan lastes gratis ned fra App Store (iPhone) eller Google Play (Android).

For mer informasjon om tilgang til sykkelhotellet, se info på Bane NORs nettsider.

Du kan også kjøpe tilgang på web ved å følge denne linken. 

Del denne artikkelen: