Piggdekk-tilbud til Grønn Jobbvei-bedrifter

I år gjør Buskerudbyen en vri på vintersyklingskampanjen «Pigg med pigg». Denne gangen er det ansatte i medlemsbedriftene i Grønn Jobbvei som kan få ett dekk, omlegging og enkel sjekk av sykkelen mot å betale det andre dekket selv.

Selv om det er snø og is på bakken, så betyr ikke det at man må sette bort sykkelen for vinteren. Derfor kommer Buskerudbyen og Grønn Jobbvei med en god nyhet til medlemsbedriftene denne høsten. Grønn Jobbvei er Buskerudbyens satsing rettet mot lokalt næringsliv for å få flere ansatte til å reise grønt til og fra jobb.

I perioden 16. oktober – 1. desember arrangerer Grønn Jobbvei kampanjen «Pigg med pigg». Det betyr at samtlige ansatte i medlemsbedriftene kan få ett piggdekk, omlegging og enkel sjekk av sykkelen mot at man betaler det andre dekket selv. Støttebeløpet er begrenset oppad til 1 000 kroner. Har du dekk allerede, kan du få omlegging og enkel sjekk av sykkelen gratis.

Sjekken er ikke en service, men en kontroll av at sykkelen er vinterklar. Er det nødvendig med reparasjoner, må den enkelte eventuelt betale det selv. De som har vinterdekk fra før, kan få gratis omlegging og vintersjekk.

– Vi er glade for å kunne gi bedriftene denne muligheten. Vinteren er ofte en periode mange setter bort sykkelen sin, men med gode piggdekk kan man faktisk benytte seg av sykkelen også når snøen og isen legger seg på bakken, forteller prosjektleder i Grønn Jobbvei, Kamyar Ahmadi.

Er man ikke med i Grønn Jobbvei, og ønsker å bli med på kampanjen, er det fortsatt muligheter. Arbeidsgivere kan da ta kontakt (se under).

Les mer: Ti tips til vintersykling

For å benytte seg av dette tilbudet, må du fylle ut avtaleskjema tilsendt av din kontaktperson internt. Har du ikke mottatt avtaleskjema for omlegging av din kontaktperson, eller ønsker du at din bedrift skal bli med på Grønn Jobbvei, kan du ta kontakt med oss her:Kamyar.ahmadi@inspiria.no

Les mer om Grønn Jobbvei

Del denne artikkelen: