Prøv helårssykling – vinn premier

Nå er det hverdagssyklisten som skal hylles! Alle dere som velger sykkel for å komme dere til skole eller jobb, også om vinteren. Bli med Buskerudbyen og drammensbedriften Kobla på en helt ny sykkelkonkurranse.

Blir du med og tester ut den nye Kobla-appen i perioden fra 8. mars til 8. april, kan du vinne gavekort hos din lokale sykkelbutikk.

Kobla gir deg poeng avhengig av hvordan du velger å reise. Været, klokkeslettet, hyppighet og ukedag påvirker poengsummen. Sykkelturer som erstatter reiser som ofte tas med bil, gir flere poeng enn noen få, lange treningsturer.

Vintersyklingskampanjen er et testprosjekt, og målet er å lære mer om hvordan folk som bor i Buskerudbyen sykler vinterstid. Vi håper derfor på konstruktive tilbakemeldinger slik at vi i fremtiden kan lage et enda bedre tilbud.

Nesten 4000 syklister har fått gjort syklene sine vinterklare gjennom å være med på «Pigg med pigg»-kampanjen opp gjennom årene. Buskerudbyen ønsker å motivere vintersyklistene til å bruke sykkelen mer.

Slik deltar du i konkurransen

Kobla ( App Store / Google Play ) registrerer hverdagsreisingen din automatisk og blir som en transportlogg. Appen samler automatisk bonuspoeng for sykling. Når du starter Kobla første gang vil du bli spurt om en kode. Dette er for å vite hvilken kommune du bor i.
Lier: krank
Drammen: kjede
Øvre Eiker: ramme
Kongsberg: sete

Premier og vinnere

Hver uke trekkes det én vinner fra hver kommune. Vinnerne får et gavekort hos sin lokale sykkelbutikk på kroner 500 . Når kampanjen er ferdig, trekker vi en hovedvinner som får et gavekort på kr 2500,-. I tillegg kan deltakere som tipser/foreslår gode sykkelsnarveier vinne bonuspremier. Vinnerne kontaktes direkte.

Sikkerheten først

Sykkelen er et godt fremkomstmiddel, også på vinteren. Hvis du er en uerfaren vintersyklist kan det være lurt å prøve seg frem litt på et trygt sted før du legger ut i trafikken. Trenger du flere tips kan vi anbefale denne artikkelen fra Syklistforeningen. Husk! Ta ingen sjanser på dårlig føre. Aldri sykle på isføre uten piggdekk.

Personvern er ivaretatt ved at appen aldri sender stedsinformasjon ut fra telefonen, bare bonusverdien av reisen. Kobla eller Buskerudbyen får ingen personlige data, kun statistikk på antall reiser og deltagere.

Konkurranseregler

Konkurransen er tilgjengelig for alle innbyggere i kommunene Lier, Drammen, Øvre Eiker og Kongsberg. For å delta i konkurransen må man laste ned Appen på sin egen smarttelefon og legge inn gyldig kode. Du er som deltaker selv ansvarlig for at din telefon registrerer dine reiser korrekt. Konkurransen er tillitsbasert. Registrerte reiser kan korrigeres i ettertid. Buskerudbyen og Kobla forbeholder seg retten til å sjekke vinnere og slette feilregistrerte reiser.

Les mer om Kobla her. Har du problemer og trenger hjelp, les her:

Har du spørsmål rundt bruken av Kobla eller har tekniske utfordringer kan du sende en mail: support@kobla.no (henvendelser leses og besvares i kontortid).

Del denne artikkelen: